29 oktober 2023
10:30

Järfälla Bele IBK (B)

Referat: Åkersberga IBF (C) - Järfälla Bele IBK (B)

En söndagsförmiddag där vi åker ut till Österåkers fina multiarena och spelar en bra match men där vi var killar som spelar på lite nya positioner. Genom matchen är både fysiskt och spelmässigt det bättre laget men vi mötte ett p11/12 lag så vissa av våra killar var nästan två huvuden större än dem.

Vi starta första perioden med ett bra spel där killarna vårdar bollen och spelar sig fram till många bra chanser men vi får inte in bollen utan istället gör Åkersberga 1-0 på straff med 30 sekunder kvar av perioden. Men i andra och tredje får vi in bollen genom mål av Tahla, Teodor och Amadeus (gick forward för dagen) där vi har en del till bra lägen som vi inte lyckas få in men i det stora hela en väl genomförd match av killarna.
Skottstatistik 17-6 till oss.